Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Afghanistan Pocket Saver

Blijf in contact met vrienden en familie in uw thuisland! Onze Afghanistan country saver deal geniet u niet alleen van nationaal en internationaal minuten.

om beltegoed te bekijken
kies *1530#

Afghanistan Pocket Saver voor maar €15

15

100

Minuten

Nederland mobiel & Afghanistan mobiel
Geldig voor 30 dagen
Bestaande klanten,
dial *2084#
Nieuwe klanten,
bestel Gratis SIM hier

Afghanistan Pocket Saver voor maar €20

20

150

Minuten

Nederland mobiel & Afghanistan mobiel
Geldig voor 30 dagen
Bestaande klanten,
dial *2019#
Nieuwe klanten,
bestel Gratis SIM hier
  • Met de Vectone Afghanistan Pocket Saver kun je bellen vanuit Nederland naar mobiele-en vaste nummers in Afghanistan. Ander gebruik, inclusief gesprekken naar speciale nummers en verbruik wat buiten dit aanbod valt wordt tegen het standaard tarief verrekend. Tegoeden kunnen niet worden gebruikt tijdens roaming.
  • Tegoeden dienen binnen 30 dagen te worden verbruikt.
  • Tegoed dat overblijft zal niet worden overgedragen naar de volgende periode ook al wordt de bundel opnieuw aangeschaft.
  • Vectone behoudt zich het recht deze aanbieding en deze voorwaarden te allen tijde terug te trekken of te veranderen.
  • Promotioneel beltegoed (tegoed dat Vectone haar klanten gratis heeft gegeven) kan niet worden gebruikt om dit bundel aan te schaffen. Houd er ook rekening mee dat klanten die dit bundel aanschaffen geen gebruik kunnen maken van Smart Rates zolang dit bundel actief is.
  • Dit bundel is bedoeld voor niet-commercieel, privé en persoonlijk gebruik– Vectone Mobile behoudt zich het recht haar diensten terug te trekken of de verbinden te verbreken zonder voorafgaand overleg en met onmiddelijke ingang wanneer we vermoeden dat dit aanbod voor commerciёle doeleinden wordt gebruikt, voor vergaderingen of wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een toestel (bijvoorbeeld in een SIM box), of wanneer gebruik wordt gemaakt van tethering of welke andere reden waarvan Vectone vermoed dat niet wordt gehandeld in overeenstemming met de algemene voorwaarden en waarvan we verdenken dat op illegale wijze wordt gehandeld (bijvoorbeeld in geval van beledigend, ongebruikelijk of frauduleus gedrag).
  • Alle bundels die geabonneerd zijn via bundel vouchers worden niet terugbetaald
  • De aangegeven prijs voor de bundel heeft betrekking op de werkelijke prijs die door u wordt betaald. Wanneer u zich aanmeldt voor de bundel zullen we het aangegeven bedrag verrekenen.
  • Beltegoed ontvangen van een ander mobiel nummer (credit transfer) kan niet worden gebruikt om voordeelbundels in te kopen.

Bent u nog geen klant?

Bestel uw GRATIS SIM

Ben u al klant?

Waardeer nu
op