Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Goedkoop bellen naar de Dominicaanse Republiek met Happy Tarieven

Vaste lijn

1ct

/ min

Mobiel

5ct

/ min

SMS

9ct

/ SMS

U ziet ons nu waarschijnlijk als Vectone Mobile, maar velen refereren aan ons als hét voordeligste mobiele netwerk om naar het buitenland te bellen. Omdat onze prijzen zó laag zijn, is onze merknaam synoniem geworden voor goedkoop bellen. Maar dit betekend niet dat wij er alleen maar op uit zijn om onze klanten geld te laten besparen. Ons doel is om vrienden en familie die ver van elkaar zijn, weer wat dichter bij elkaar te brengen. Concreet betekent dit dat als u uw geliefden in de Dominicaanse Republiek belt, onze lage prijzen ervoor zorgen dat u nóg langer kunt kletsen.

Kijk maar eens naar de tarieven voor bellen naar vaste lijnen en mobiele telefoons in de Dominicaanse Republiek. Dat is pas echt goedkoop. Ook als u alleen goedkoop naar de Dominicaanse Republiek wilt SMS’en of op zoek bent naar de laagste roaming tarieven tijdens uw vakantie of familiebezoek, bent u bij Vectone aan het juiste adres. Want leden van ons snelgroeiende, mondiale mobiele netwerk blijven nóg dichter bij de Dominicaanse Republiek.

Maak je geen zorgen als u zich nog niet bij Vectone heeft aangesloten; we hebben het u zeer gemakkelijk gemaakt om dat alsnog te doen. Om gebruik te maken van ons geweldig lage tarief en nog voordeliger naar de Dominicaanse Republiek te bellen en SMS’en, hoeft u slechts een gratis simkaart te bestellen. Vul het formulier in en ontvang je gratis SIM binnen vijf werkdagen thuis. Waardeer deze op in de winkel of online, en blijf nog dichter bij vrienden en familie in de Dominicaanse Republiek.

Gratis Simkaart:
"Verbind de wereld met het Vectone Aanbod"
+ Tevredenheid

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Plaatsnaam
Postcode
E-mail adres
Door op onderstaande knop te drukken accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.