Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Goedkoop bellen naar Kaapverdië met Happy Tarieven

Vaste lijn

14ct

/ min

Mobiel

22ct

/ min

SMS

9ct

/ SMS

Heb je wel eens gemerkt hoe elk mobiele netwerk opschept over de hoeveelheid waar je voor je geld kan krijgen als je via hen naar het buitenland belt? Of je nu online of in de winkel zoekt, of je probeert wegwijs te worden in alle wirwar van reclame van alle verschillende aanbieders die er zijn; iedereen claimt de beste aanbiedingen te hebben. Maar niet iedereen kan gelijk hebben. Hoe weet je dan welke het beste netwerk voor jou is? Simpel. Vergelijk de prijzen. Want wij weten dat mensen ver van huis niet graag veel betalen om in contact te blijven met mensen thuis. Daarom biedt Vectone het goedkoopste bellen naar Kaapverdië; klanten van Vectone betalen de laagste prijs voor SMS’jes en gesprekken naar vrienden en familie in Kaapverdië.

Heb jij ook vrienden en familie ver weg waar je graag mee in contact blijft? Zolang je gebruik maakt van het Vectone Mobile netwerk hoeft dit niet duur te zijn. Vectone biedt de laagste tarieven voor bellen naar mobiele telefoons in Kaapverdië. Ook voor bellen naar vaste lijnen in Kaapverdië is Vectone de goedkoopste. Geliefden thuis bereiken kan voordelig, zelfs als zij van een ander netwerk gebruik maken.

Als je je al aangesloten hebt bij Vectone kan je gelijk gebruik maken van onze geweldig lage tarieven naar alle telefoons in Kaapverdië, en zelfs als je dat nog niet bent kan dit heel snel gebeuren. Het enige wat je moet doen om ons low-cost netwerk te gebruiken is een gratis simkaart aan te vragen. Vul het formulier in en je ontvangt deze binnen vijf werkdagen. Waardeer deze online of in de winkel op en je belt gelijk naar vrienden en familie in Kaapverdië met het laagste prepaid tarief in Nederland.

Gratis Simkaart:
"Verbind de wereld met het Vectone Aanbod"
+ Tevredenheid

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Plaatsnaam
Postcode
E-mail adres
Door op onderstaande knop te drukken accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.