Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Goedkoop bellen naar Nederlandse Antillen

Vaste lijn

4ct

/ min

Mobiel

8ct

/ min

SMS

9ct

/ SMS

U ziet ons nu waarschijnlijk als Vectone Mobile, maar velen refereren aan ons als hét voordeligste mobiele netwerk om naar het buitenland te bellen. Omdat onze prijzen zó laag zijn, is onze merknaam synoniem geworden voor goedkoop bellen. Maar dit betekend niet dat wij er alleen maar op uit zijn om onze klanten geld te laten besparen. Ons doel is om vrienden en familie die ver van elkaar zijn, weer wat dichter bij elkaar te brengen. Concreet betekent dit dat als u uw geliefden op de Nederlandse Antillen belt, onze lage prijzen ervoor zorgen dat u nóg langer kunt kletsen.

Kijk maar eens naar de tarieven voor bellen naar vaste lijnen en mobiele telefoons in de Nederlandse Antillen. Dat is pas echt goedkoop. Ook als u alleen goedkoop naar de Nederlandse Antillen wilt SMS’en of op zoek bent naar de laagste roaming tarieven tijdens uw vakantie of familiebezoek, bent u bij Vectone aan het juiste adres. Want leden van ons snelgroeiende, mondiale mobiele netwerk blijven nóg dichter bij de Nederlandse Antillen.

Maak je geen zorgen als u zich nog niet bij Vectone heeft aangesloten; we hebben het u zeer gemakkelijk gemaakt om dat alsnog te doen. Om gebruik te maken van ons geweldig lage tarief en nog voordeliger naar de Nederlandse Antillen te bellen en SMS’en, hoeft u slechts een gratis simkaart te bestellen. Vul het formulier in en ontvang je gratis SIM binnen vijf werkdagen thuis. Waardeer deze op in de winkel of online, en blijf nog dichter bij vrienden en familie in de Nederlandse Antillen.

Gratis Simkaart:
"Verbind de wereld met het Vectone Aanbod"
+ Tevredenheid

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Plaatsnaam
Postcode
E-mail adres
Door op onderstaande knop te drukken accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.