Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Goedkoop bellen naar Polen met Happy Tarieven

Vaste lijn

1ct

/ min

Mobiel

1ct

/ min

SMS

9ct

/ SMS

Wij zijn erachter gekomen dat waar mensen ook vandaan komen, welke taal zij dan ook spreken, zij iets gemeen hebben. Iedereen wil graag contact houden met hun geliefden thuis. En iedereen wil graag waar voor zijn geld als hij belt of sms’t. Wij bij Vectone zijn hier om hen te helpen. Daarom, als je vrienden en familie in Polen hebt, zul je zien dat ons voordelige mobiele netwerk ze nog dichterbij kan brengen.

Als je onze aangeboden prijzen bekijkt zie je wat we bedoelen. Als je onderdeel bent van een groeiend, mondiaal, mobiel netwerk als het onze zou je niet verbaasd staan van zulke goedkope tarieven naar vaste lijnen en mobiele telefoons in Polen. Hiermee bel je meer, voor minder. Goedkoop bellen met vrienden en familie op mobiele telefoons –zelfs als deze aangesloten zijn op een ander netwerk – is pas echt waar voor je geld krijgen. Een berichtje of SMS’je sturen naar Polen zou niet duur hoeven zijn en wij denken dat het lastig is het ergens anders goedkoper te vinden.

Als je nog niet aangesloten bent bij Vectone is het heel gemakkelijk om mee te profiteren van zulke onverslaanbare tarieven en goedkope diensten. Om in contact te blijven met Polen hoef je slechts een gratis simkaart te bestellen. Vul het formulier in en ontvang je SIM binnen vijf werkdagen. Je kunt deze online of in de winkel opwaarderen. Als dat gedaan is kun je Polen bellen voor nog veel minder dan je ooit voor mogelijk gehouden had. Dus bestel nu een gratis simkaart en bespaar geld elke keer wanneer je naar Polen belt.

Gratis Simkaart:
"Verbind de wereld met het Vectone Aanbod"
+ Tevredenheid

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Plaatsnaam
Postcode
E-mail adres
Door op onderstaande knop te drukken accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.