Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Goedkoop bellen naar Vietnam met Smart Tarieven

Vaste lijn

6ct

/ min

Mobiel

6ct

/ min

SMS

9ct

/ SMS

Je blijft graag in contact met je geliefden thuis. En dit doe je graag tegen de best mogelijke prijs. Als dit jou aanspreekt, dan ben je aan het juiste adres en is dit het juiste netwerk voor jou. Ons doel bij Vectone is om mensen zoals jij te helpen in contact te blijven met vrienden en familie zonder dat je daar het spaarvarken voor stuk hoeft te slaan. Daarom zul je zien dat wanneer je zoekt naar de goedkoopste manier om naar Vietnam te bellen en te sms’en, je niet om onze onverslaanbare prijzen heen kan.

Als onderdeel van ons snel groeiende, mondiale, mobiele netwerk zul je niet lang verstelt staan van onze lage prijzen om te bellen naar mobiele telefoons in Vietnam. Onze vaste klanten zijn al lang gewend aan de voordelen die goedkope gesprekken met vrienden en familie in Vietnam met zich meebrengen. SMS’en en mobiel internet gebruiken hoeft niet duur te zijn, en bij Vectone Mobile is dat gelukkig ook niet zo.

Dus als je je nog niet hebt aangesloten bij het lage-kosten mobiele netwerk en je wilt ook graag voordelig contact houden met Vietnam, zul je dat zo snel mogelijk moeten doen. Vul simpelweg het formulier in om een gratis simkaart te bestellen en wij zullen deze SIM kostenloos binnen vijf werkdagen naar je opsturen. Opwaarderen is gemakkelijk, doe het online of in de winkel en geniet binnen no-time van goedkoop bellen en goedkoop SMS versturen naar Vietnam; zowel naar vaste- of mobiele lijn.

Gratis Simkaart:
"Verbind de wereld met het Vectone Aanbod"
+ Tevredenheid

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Plaatsnaam
Postcode
E-mail adres
Door op onderstaande knop te drukken accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.