Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Over Ons

Vectone Mobile’s hoofdkantoor is gevestigd in Canary Wharf in Londen, midden in het gebied van internationale zaken en handel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de fast-moving telecom sector, bieden wij hoge kwaliteit mobiele communicatie diensten voor gebruikers in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Polen, Portugal and Zweden.

Het is onze missie om zowel nationale en internationale communicatie voor alle hard-werkende families makkelijk toegankelijk en betaalbaar te maken. Ook in de toekomst zullen we de markt blijven uitdagen door constant de beste tarieven aan te bieden. Op dit moment zijn er meer dan vijf miljoen klanten wereldwijd die gebruikmaken van onze diensten om met hun geliefden in contact te kunnen blijven.

De Vectone Mobile brand hoort bij de Mundio Group, marktleider en vernieuwer op het gebied van nieuwe telecom technologieën, met een track record van vele marktleidende producten. Ons hoofdkantoor in Londen overkijkt de rustgevende wateren van de South Quay haven, wat in groot contrast staat met de dynamische snelheid van onze business, waar we een lijn van nieuwe producten ontwikkelen die klaar liggen om gelanceerd te worden.

Vectone Mobile is op visionaire ideeen opgebouwd, gerealiseerd en geimplementeerd door een toegewijd multicultureel team dat elke dag met plezier naar hun werk gaat. Als je deel wilt uitmaken van dit team bij Vectone Mobile, laat dan snel wat van je horen.

Bent u nog geen klant?

Bestel uw GRATIS SIM

Ben u al klant?

Waardeer nu
op