Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Cheap Calls to Pakistan - Pakistan Pocket Saver

Cheap Calls to Pakistan from Mobile Cheap Calls to Pakistan from NL Mobile
cheap international call rates

Nieuw bij Vectone?

Bestel GRATIS SIM

Als je belt & sms’t naar Pakistan op regelmatige basis dan kunt u een fortuin sparen met onze nieuwe Pakistan Zong mobiele aanbod. In feite, kun je bellen voor slechts 1ct per minuut naar elke Zong mobiele netwerk.

Met dit aanbod kunt u 1000 minuten bellen naar ieder Zong mobiele netwerk in Pakistan met een ongelooflijk goedkoop tarief van slechts 1 ct per minuut.

Welke operators kun je bellen in Pakistan?
Pakistan Zong aanbod laat je bellen naar ieder Zong mobiele netwerknummer of uw keuze in Pakistan.

Bestaande klanten
dial *2046#
Nieuwe klanten,
bestel Gratis SIM hier
  • Aanbod is geldig voor Vectone Mobiel Nederland Betaal Als Je Gaat klanten alleen.
  • Aanbod omvat 1 ct/minuut naar Zong Pakistan netwerknummers, bij het activeren van de bundel. (Bel *2046#)
  • Dit aanbod staat toe om ieder Zong mobiele nummers te bellen bij het activeren van de bundel. (Bel *2046#)
  • Deze bundel is geldig vanaf de datum van activering of verlenging en zal binnen 30 dagen gebruikt moeten worden. Ongebruikte eenheden zullen verloren gaan.
  • Deze aanbieding geldt alleen tijdens het bellen vanuit Nederland en is niet van toepassing tijdens roaming. Gesprekken worden afgerond op dichtsbijzijnde minuut voor de berekening.
  • De aanbieding geldt niet voor gratis extra Credit of een andere promotionele Credit, het zal worden berekend als standaard tarief.
  • Vectone behoudt zich het recht voor om de aanbieding, Algemene Voorwaarden te vervangen of om het aanbod te allen tijde in te trekken. Het aanbod is voor non-commercial, privaat, alleen persoonlijke gebruik- Vectone Mobile behoudt zicht het recht voor om terug te trekken het opschorten van de diensten of de verbinding te verbreken als we vermoeden dat het aanbod wordt gebruikt voor commerciële doeleinden, voor conferencing, of wanneer het niet wordt gebruikt in een handset ( in een SIM-box bijvoorbeeld) of een andere reden zodat Vectone redelijk vermoeden heeft dat u niet handelt in overeenstemming met dit beleid, waar we van mening zijn dat het gebruik onwettig was.
  • De aangegeven prijs voor de bundel heeft betrekking op de werkelijke prijs die door u wordt betaald. Wanneer u zich aanmeldt voor de bundel zullen we het aangegeven bedrag verrekenen.
  • Het aanbod is voor niet-commerciële , privé , persoonlijk gebruik - Vectone Mobile behoudt zich het recht voor om terug te trekken of op te schorten van de diensten of u de verbinding verbreekt zonder voorafgaande kennisgeving en met onmiddellijke ingang als we vermoeden dat aanbod wordt gebruikt voor illegale of ongepaste doeleinden of een andere reden Vectone redelijk vermoeden heeft dat u niet handelen in overeenstemming met dit beleid , waar we van mening zijn dat het gebruik onwettig was (bijvoorbeeld in het geval van misbruik , ongebruikelijke of frauduleus gebruik).
  • Beltegoed ontvangen van een ander mobiel nummer (credit transfer) kan niet worden gebruikt om voordeelbundels in te kopen.

Bent u nog geen klant?

Bestel uw GRATIS SIM

Ben u al klant?

Waardeer nu
op