Opwaarderen Gratis SIM
Bel de Klantenservice op 06 59000222 of 1200 vanaf je Vectone Mobile

Number Port-in

Stap simple over!


Schakel over van Lebara en krijg €50 beltegoed + de garantie dat onze standaardtarieven voor altijd 10% goedkoper zijn dan die van Lebara. Zo niet, dan zullen wij jou het verschil terugbetalen. We kunnen het niet meer direct zeggen dan dit.

Bestel vandaag nog een Vectone SIMkaart en behoudt je huidige nummer.

Volg deze 3 eenvoudige stappen!

Typ simpelweg je nummer in
gevolgd door de activatie code

Bevestig de gegevens in
ons formulier

Dat was het! Je nummer is bijna
klaar om overgezet te worden

Zet je nummer over in 3 gemakkelijke stappen

Confirm my number

Je ontvangt een sms van ons met een 6-cijferig nummer. Met dit nummer kun je de nummerbehoud voltooien. Wanneer je geen sms ontvangt binnen 5 minuten, probeer het dan nogmaals.

Continue
Kom jij in aanmerking voor de Vectone Mobile prijsgarantie?

Om in aanmerking te komen voor de Vectone Mobile prijsgarantie, moet je nummer overgezet zijn van Lebara Mobile en moet je minstens €1 in de afgelopen maand uitgegeven hebben aan gesprekken, sms’en of mobiel internet via de standaardtarieven van Vectone Mobile Prepaid.

Vergelijkbare Verbruik:
Vergelijkbaar verbruik is het bedrag besteed in een bepaalde kalendermaand aan bellen, sms’en en / of mobiel internet met onze standaardtarieven. Alle bundels, speciale aanbiedingen en promoties, aangeboden door Vectone Mobile of door concurrenten, worden niet als standaardtarieven beschouwd en zullen worden uitgesloten bij de berekening van vergelijkbaar verbruik.

Hoe werkt de prijsvergelijking Vectone Mobile?
 • Gebruik je Vectone Mobile zoals jij gewend bent, elke maand;
 • Meld je online aan bij Vectone Mobile "Mijn Account" (het is verplicht om je SIMkaart te registreren als je dat nog niet hebt gedaan) op elk moment in de komende maand;
 • Druk op knop ‘prijs vergelijken’ en zie hoeveel je hebt bespaard met Vectone Mobile!
 • De volgende aanbiedingen zijn niet opgenomen in de Vectone Mobile prijsgarantie:
  • Bundels, omdat deze niet te vergelijken zijn en worden daarom uit de vergelijking gehouden;
  • Alle gratis minuten, gratis krediet of gratis mobiele data gegeven door Vectone Mobile (buiten een bundel);
  • Producten die wij niet in alle redelijkheid kunnen vergelijken vanwege factoren die buiten onze mogelijkheden liggen (bijvoorbeeld omdat een concurrent de manier van aanbiedingen op hun website heeft veranderd).

Alle productvergelijkingen gemaakt door Vectone Mobile worden verondersteld juist te zijn. Echter, vanwege de vele aanbiedingen, kunnen er enkele onnauwkeurigheden ontstaan in zeldzame gevallen.

 • Vectone Mobile verbruik zal worden berekend op basis van het werkelijke bedrag dat jij betaalt aan Vectone Mobile.
 • Als we niet 10% goedkoper zijn dan onze concurrenten, gebaseerd op de (Lebara Mobile) standaardtarieven, dan storten wij automatisch en direct het verschil terug op je account. Dat is gegarandeerd!
Prijzen

Vectone Mobile zal de standaardtarieven van de concurrent uploaden, zoals gepubliceerd op hun websites. Het vergelijkingssysteem gebruikt onder de Vectone Mobile prijsgarantie zal worden bijgewerkt op maandelijkse basis en naar onze discretie. De gepubliceerde prijsvergelijkingen tussen Vectone Mobile en Lebara Mobile zijn gebaseerd op de internationale beltarieven gepubliceerd op de website van iedere concurrent en zijn geldig vanaf 2017/10/03 om 22:00 uur.

Terugbetaling
 • Als het totale vergelijkbare verbruik bij Vectone Mobile niet minimaal 10% goedkoper is dan Lebara Mobile , zullen wij onmiddellijk het verschil terugbetalen;
 • De restitutie wordt automatisch bijgeschreven op het prepaid tegoed van de gebruiker na de vergelijking;
 • Ter bevestiging wordt een sms verstuurd naar de gebruiker, indien er sprake is van een terugbetaling.
Beperkingen en uitsluitingen
 • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten die hun nummer van Lebara Mobile naar Vectone Mobile hebben overgezet.
 • De Vectone Mobile prijsgarantie kan slechts éénmaal gebruikt worden per maand;
 • De minimale kosten van €1 per maand, om de Vectone Mobile prijsgarantie te gebruiken, bevat geen speciale aanbieding / bundel;
 • Alleen betaling voor oproepen, sms’en en mobiele data onder standaardtarieven zal worden opgenomen;
 • Gesprekken via bundels (aangeboden door Vectone Mobile of door concurrenten) worden niet in de berekening opgenomen;
 • Elke gratis krediet gegeven door Vectone Mobile, of door concurrenten, zal niet voor de berekening in aanmerking komen;
 • Standaardtarieven worden maandelijkse bijgewerkt op de vergelijkingspagina en worden gebruikt voor de daarop volgende maand.


Bent u nog geen klant?

Bestel uw GRATIS SIM

Ben u al klant?

Waardeer nu
op