Vind simpele oplossingen voor problemen
Vind de oplossing voor jouw probleem!
Vraag niet beantwoord? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Mobile Web Instellingen
Gebruik het internet op jouw mobiel om te kijken wat er gebeurd op Facebook of om jouw berichten te checken, games, muziek, ringtones te downloaden en nog veel meer.

Mobiel Internet Instellen
Het APN adres dat wij gebruiken is: mobileapn.com

Hoe activeer je mobiele data?

Om Data te gebruiken moet je het eerst instellen. Er zijn drie opties hieronder om jouw data aan te zetten - gebruik degene die je het handigst vindt.
We bevelen aan om jouw data aan te zetten zoals op deze pagina wordt weergegeven, door je Vectone Mobile nummer in het blok beneden in te vullen. Daarnaast kun je ook een SMS sturen of bellen met onze klantenservice.
  • Activeer jouw mobiele data per SMS
    1. Gebruik een hoofdletter ‘I’ en daarna kleine letters, sms het woord ‘Internet’ naar 3311.
    2. Open het bericht en vul in de PINcode - 1234.
    3. Volg de aangegeven instructies en als je mobiel vraagt om de nieuwe instellingen op te slaan, selecteer JA of OK.
  • Telefonisch: Bel ons gratis op 1200 vanaf jouw Vectone Mobile nummer of anders op +31 659 000 222 voor standaard tarieven
  •  Klik hier om online te Activeren

Zodra je jouw simkaart hebt geactiveerd, selecteer jouw type mobiel hieronder om instructies te krijgen hoe je mobiel internet moet instellen.

Wat als bovenstaande methodes niet werken?

Heb je een iPhone OS of Android OS?
iPhone OS of Android gebruikers moeten hun data APN handmatig instellen. Je hoeft alleen maar Access Point Name (APN) te veranderen naar mobileapn.com in jouw netwerk/data configuratie instellingen. Klik voor instructies voor het handmatig instellen voor iPhone of Android.

Let op : Data hoort automatisch te werken met andere OS zodra je het hebt ingesteld. Als je nog steeds problemen hebt met het instellen adviseren we je om de Access Point Name (APN) in je handset te veranderen naar webnl.mundio.com en dan de internetconnectie aan en uit te zetten.

Let op: Internet kan niet gebruikt worden met Blackberry telefoons.
  • Klik hier voor overige instellingen.

Vectone Connect

Voor als je Europese vrienden
en familie hebt met Vectone Mobile.

Ontdek meer

Internationale gesprekken gids

Lees onze behulpzame tips
voor goedkoop bellen.

Ontdek meer

Beveel een vriend aan

Iedereen wint als
je een vriend aanbeveelt.

Ontdek meer