Vind simpele oplossingen voor problemen
Hieronder vind je een lijst met veel gestelde vragen over Vectone Mobile en haar services. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact op met de Klantenservice, zij helpen je graag verder.

Wat is Vectone Xtra?

Met Vectone Xtra kun je gratis berichten versturen en audio & video gesprekken voeren naar Vectone Xtra gebruikers. Voer lokale en internationale gesprekken met mensen die niet gebruik maken van Vectone Xtra voor lage tarieven. Vectone Xtra geeft jou een gratis nummer, goedkope beltarieven en gratis roaming - Zo blijf je verbonden, zelfs zonder signaal.

Moet ik een Vectone Mobile klant zijn om gebruik te maken van de app?

Nee. Maar je krijgt wel meer voordelen als je Vectone Mobile klant bent. Lees meer over Vectone Mobile op onze website.

Hoeveel kost het om Vectone Xtra te gebruiken?

Het is gratis te downloaden op Google Play en de App Store. Bellen kost niets tussen Vectone Xtra gebruikers.

Kan ik Vectone Xtra gebruiken voor noodoproepen naar 112?

Noodoproepen worden niet door Vectone Xtra ondersteund.

Wat kan ik doen met Vectone Xtra?

Hieronder vind je een lijst met Vectone Xtra mogelijkheden.
  • Krijg een gratis nummer - het is alsof je twee telefoons in een hebt

• Voer goedkope internationale gesprekken - Geniet van wereldwijd goedkoop bellen naar mobiel en vaste lijn, met behulp van de lage tarieven van Vectone Xtra.

• Geniet van gratis roaming - Verbind je simpelweg met Wi-Fi. Je kunt ook oproepen doorschakelen naar je Vectone Xtra nummer om roaming kosten te omzeilen.

• Krijg betere dekking - Blijf verbonden, zelfs zonder een netwerksignaal. Gebruik simpelweg Wi-Fi.

• Gratis bellen - Vectone Xtra gebruikers kunnen elkaar gratis bellen en SMS'en.

• Geniet van Vaste lijn op Mobiel - Ontvang een vaste lijn nummer op je mobiel, zodat klanten en familie je overal kunnen bereiken.

Hoe ga ik van start met Vectone Xtra?

Vectone Xtra is gratis te downloaden en gemakkelijk te gebruiken.
  • Download Vectone Xtra op Google Play of de App Store
  • Voer je telefoonnummer in
  • Je ontvangt een PIN via SMS
  • Voer je PIN in
  • Jouw gratis Vectone Xtra nummer zal verschijnen
  • Je moet Vectone Xtra toestaan om je contacten te synchroniseren, wat beschikbaar zal zijn onder "Alle" en "Vectone Xtra"
  • Waardeer op om mensen zonder Vectone Xtra te bellen. Bellen is echter wel gratis tussen Vectone Xtra gebruikers
  • Je bent klaar om te bellen, sms'jes te sturen en om extra nummers aan te schaffen!

Waar is mijn PIN voor?

Jouw PIN zorgt ervoor dat jij de eigenaar van het mobiele nummer bent dat het nummer niet voor verkeerde doeleinden gebruikt wordt.

Hoe kan ik een nummer kiezen om te tonen als mijn beller ID?

Jouw mobiele nummer zal automatisch geselecteerd worden als jouw beller ID.

Om het te wijzigen naar Vectone Xtra:
  • Ga naar "Mijn Account"
  • Selecteer het "instellingen" icoontje rechtsboven en dan 'Beller ID'
  • Selecteer jouw Vectone Xtra nummer als jouw beller ID voor alle contacten of voor individuele gevallen.

Hoeveel kost om in het buitenland te bellen met Vectone Xtra?

Dat si gratis - als je verbonden bent met Wi-Fi. Maar als je mobiele data aan laat staan in het buitenland, betaal je wel voor de roamingkosten van je mobiele netwerk provider.

* Als je Vectone Xtra gebruikt met behulp van mobiele data, kunnen er kosten in rekening worden gebracht door jouw mobiele netwerk provider

Kan ik Vectone Xtra gebruiken op meerdere toestellen?

Ja. Je kunt Vectone Xtra gebruiken op meerdere Android en IOS toestellen.

Hoe kan ik opwaarderen?

Je kan opwaarden met multifunctionele bonnen, creditcard / betaalpas en in-app aankopen.

Waar kan ik multifunctionele bonnen kopen?

Kiosk, Jan Linders, FOOX, Coop, Tele Combinatie, PostNL, Cigo, HEMA, GWK Travellex, Trekpleister, Tamoil, Q8, MyCom, McFlek, Liquix, Kruidvat, Jumbo, Opwaarderen.nl, Esso, Emté, Spar, Tabac & Gifts, Expert, Attent, Gulf, Dixons, Bruna, Berkman, Beltegoed.nl, Shell, Avia, Argos, Total, BP, Ako, Texaco, Optie 1, BCC, Plantage, Sneltegoed, The Readshop, Primera, Tab Aktief, Tabaronde, Techador, Vivánt, Blokker, Dynabyte, Intertoys

Hoe kan ik de beltarieven bekijken?

Ga naar 'Account" en selecteer Beltarieven. Selecteer daarna het land waar jij naartoe wilt bellen en bekijk de kosten per minuut.